Bestelwijze en levering:
– Meet de nodige maten op zodat u uw bestelling kunt plaatsen.
– Hoogte in dagmaat
– Breedte in dagmaat
– U bepaalt de kleur van de profielen.
– Aantal glaspanelen
U bepaalt zelf hoeveel glazen schuifwanden u plaatst. Naar gelang het aantal schuifwanden wordt het onder- en bovenspoor 3, 4, 5 of 6 rails. Glazen schuifwanden worden inclusief wieltjes en profielen en sporen geleverd. Deze profielen zijn in de prijs inbegrepen. Vanwege onze inkoop op basis van sets glaswanden is losse verkoop van glas of profielen niet van toepassing.
– Plaats de artikelen in uw winkelwagen en klik op doorgaan naar de kassa. De site berekent de BTW/VAT/MwST.
– Wilt u tochtborstels en/of handgrepen? Klik dit aan in de webwinkel en kies de juiste kleur.
– Controleer uw bestelling en vul uw NAW-gegevens in.
– Kies Ideal en klik op afrekenen.
– Prijzen zijn op basis van afhalen in Helmond. Mocht u levering door de koerier wensen laat het ons weten.
– Indien uw bestelling per post verzonden wordt en de verzendkosten hoger bedragen dan de gerekende € 6,20 ontvangt u separaat een factuur voor de porto-kosten.

– Afleverkosten. In de afleverkosten van de koerier zijn inbegrepen: inladen, inzet van glasbok(ken) t.b.v. het vervoer, eventuele verpakkingsmaterialen, eventuele tol/veerdienstkosten, transport en uitladen op locatie. 
– U ontvangt een mail met de bevestiging van de betaling en de bestelgegevens.
– Indien de betaling is verricht wordt uw order in gang gezet.
–  Er wordt contact met u opgenomen – indien levering is afgesproken – om de leveringsdatum af te spreken.
–  U heeft tot 24 uur voor de afgesproken levertijd de mogelijkheid om levering op een ander tijdstip af te spreken, anders worden u de vervoerskosten voor de geplande datum in rekening gebracht.
–  Mocht een artikel onverhoopt (tijdelijk) niet of later leverbaar zijn nemen we contact met u op om tot een oplossing te komen. Glaswandenspecialist kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertraging in levering door vertraging in inkoopleveringen.
– Indien levering is afgesproken worden de goederen tot aan de voordeur afgeleverd.
– De levering tot de eerste drempel is voor risico van Glaswandenspecialist en voor afhaling geldt dat het risico voor Glaswandenspecialist is tot het moment dat u het in uw bestelbus of op uw aanhanger plaatst.
– Bij aflevering dienen twee personen aanwezig te zijn i.v.m. het gewicht van de glaspanelen. U dient voor ontvangst te tekenen. Er wordt gevraagd om een identiteitsbewijs dit is voor het verifiëren van het juiste bezorgadres.
– Wanneer u zelf de bestelling ophaalt dient u zelf voor het inladen te zorgen.
– Particuliere bestellingen; U heeft het recht binnen 7 dagen uw bestelling te herroepen/retourneren. Meldt dit aan info@Glaswandenspecialist.nl. De goederen
dienen onbeschadigd en volledig door u binnen 7 dagen geretourneerd te worden.
– Maakt u gebruik van onze transportmogelijkheid dan wordt dit in rekening gebracht.
– Afleverkosten worden in rekening gebracht in relatie tot de reisafstanden.
– Bij vorst en sneeuw dient u de parkeerplaats en/of inrit ijs- en sneeuwvrij te maken i.v.m. de veiligheid van onze bezorgers.
– Mocht – onverhoopt – de bestelling niet op de afgesproken datum geleverd kunnen worden, is hier geen coulance-regeling op van toepassing. Glaswandenspecialist neemt contact met u op voor een nieuwe datum.
– Heeft u een klacht? Dan kunt u deze kenbaar maken aan info@glaswandenspecialist.nl. Uw klacht wordt met zorg opgepakt en er wordt z.s.m. contact met u opgenomen.

 

Wenst u de glaspanelen op te halen met een aanhanger of bestelbus dan kunt u onderstaand eenvoudig het gewicht van het glas berekenen: